Betonnen zwembad

Betonnen zwembad regio Kempen en Antwerpen: creëer de perfecte zwembeleving in je eigen tuin.

Wat is een betonnen zwembad?

Een betonnen zwembad – de naam verraadt het al – is een zwembad waarvan de kuip volledig is opgetrokken uit beton. Betonnen zwembaden kunnen gemetst, gegoten of gespoten worden. Het hele project bestaat uit maatwerk, waardoor je volledige keuzevrijheid hebt op het gebied van vorm, afmetingen én afwerking. 

Zo kan je jouw betonnen zwembad bekleden met mooie tegels, pvc-folie of polyester, maar je kan het beton kleuren in de massa. Ook de uitvoering bepaal je zelf: een overloopzwembad, onderloopzwembad of skimmerzwembad.

Betonnen zwembad plaatsen regio Kempen & Antwerpen

Overweeg je de plaatsing van een betonnen zwembad in de regio Kempen, Antwerpen, werkingsgebied rond E 313 autostrade? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden bij AXF-GROUP. Wij beschikken over de knowhow én de apparatuur om jouw betonnen zwembad tot in de puntjes te verzorgen.

Samen bekijken we welk type zwembad u voor ogen hebt. We adviseren je over de mogelijkheden op het gebied van plaatsing, ontwerp, materiaal en afwerking. Vervolgens plannen we de plaatsing van uw betonnen zwembad in Antwerpen in en voeren we de installatie uit met oog voor zelfs het kleinste detail.

Betonnen zwembad: de voordelen

Een betonnen zwembad plaatsen heeft heel wat voordelen:

  • volledige keuzevrijheid: alle vormen zijn mogelijk

  • uiterst stevig en duurzaam

  • een absolute meerwaarde voor je eigendom

  • afgewerkt volgens jouw stijl en voorkeur

Betonnen zwembad?

Wil je meer weten of meteen een offerte ontvangen voor je betonnen zwembad in Antwerpen?

Contacteer ons