top of page

HDPE zwembad

HDPE zwembaden regio Kempen en Antwerpen: High Density Polyethyleen monoblok zwembaden

Bedankt voor uw bericht!

WAT IS EEN HDPE ZWEMBAD?

Een HDPE zwembad – High Density Polyethyleen – is zeer sterk en haast onverwoestbaar. Deze zwembaden zijn breed inzetbaar en verkrijgbaar in nagenoeg alle denkbare afmetingen en vormen. Door de structuur is een HDPE kunststof zwembad heel gemakkelijk te onderhouden, UV bestendig en kleurvast. Dit type is evens milieuvriendelijk en daarom ook duurzaam. 

Het proces van het bouwen en samenstellen van een HDPE zwembad is kort en kan snel worden geplaatst. Ook de uitvoering bepaal je zelf: een overloopzwembadonderloopzwembad of skimmerzwembad.

HDPE ZWEMBAD PLAATSEN REGIO KEMPEN & ANTWERPEN

Overweeg je de plaatsing van een HDPE zwembad in de regio Kempen, Antwerpen, werkingsgebied rond E 313 autostrade? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden bij AXF-GROUP. Wij beschikken over de knowhow én de apparatuur om jouw HDPE zwembad tot in de puntjes te verzorgen.

Samen bekijken we welk type zwembad u voor ogen hebt. We adviseren je over de mogelijkheden op het gebied van plaatsing, ontwerp, materiaal en afwerking. Vervolgens plannen we de plaatsing van uw HDPE zwembad in Antwerpen in en voeren we de installatie uit met oog voor zelfs het kleinste detail.

HDPE ZWEMBAD: DE VOORDELEN

Een HDPE zwembad plaatsen heeft heel wat voordelen:

volledige keuzevrijheid: alle vormen zijn mogelijk

uiterst stevig en duurzaam

een absolute meerwaarde voor je eigendom

afgewerkt volgens jouw stijl en voorkeur

HDPE zwembad?

Wil je meer weten of meteen een offerte ontvangen voor je kunsstof zwembad in Antwerpen?

bottom of page