top of page

Overloopzwembad

Overloopzwembad plaatsen regio Kempen en Antwerpen: AXF-Group plaatst jouw overloopzwembad zoals het hoort. Deze optie situeert zich in het luxe segment omwille van een dubbele rij boordstenen en een buffertank met de bijhorende sturingen. 

Bedankt voor uw bericht!

WAT IS EEN OVERLOOPZWEMBAD?

Bij een overloopzwembad is het waterniveau gelijk met de rand van het zwembad. Het overtollige water loopt weg via een overloop aan de wanden, terwijl nieuw water voortdurend wordt toegevoegd vanuit de buffertank. Resultaat: het zwembad blijft op elk moment zuiver dankzij de voortdurende circulatie. Tel daar ook nog eens het efficiënte reinigingssysteem bij en je weet dat je alles in huis haalt voor een onvergetelijke zwemervaring.

OVERLOOPZWEMBAD PLAATSEN REGIO KEMPEN EN ANTWERPEN

AXF-GROUP plaatst jouw overloopzwembad volgens de regels van de kunst. Dankzij onze jarenlange ervaring, staan we garant voor overloopzwembaden die een leven lang zwemplezier opleveren. We zorgen ervoor dat de boord volledig waterpas ligt, dat er een oerdegelijke afvoer voorzien wordt en dat er gewerkt wordt met materialen van superieure kwaliteit.

Kies je voor een overloopzwembad? Dan haal je het neusje van de zalm in huis op het gebied van zwemcomfort én design.

OVERLOOPZWEMBAD: DIT ZIJN DE VOORDELEN

watercirculatie voorkomt vuil op de bodem of wanden

moderne uitstraling

duurzaam en makkelijk in onderhoud

beschikbaar in alle vormen en maten

Overloopzwembad?

Wil je vandaag nog jouw overloopzwembad laten plaatsen in Antwerpen? Vraag je offerte aan bij AXF-GROUP!

bottom of page